Изборник Затворити

Power Comm d.o.o. Beograd

Power Comm je specijalizovano preduzeće za projektovanje i inženjering postrojenja za prenos i distribuciju elektricne energije – visokonaponskih razvodnih postrojenja i transformatorskih stanica.


o nama

Power Comm je počeo sa radom 1999. godine na Srednjem Istoku, a rad nastavlja u Srbiji- Beogradu od 2001. godine. Zapošljava inženjere sa značajnim internacionalnim iskustvom koje su stekli radeći u vodećim svetskim kompanijama.

Znanje i iskustvo naših inženjera su garancija pružanja najkvalitetnijih rešenja za realizaciju projekata. Naša efikasnost se zasniva na kvalitetu, iskustvu i stručnosti naših radnika koji su stekli iskustvo radom na projektima i gradilištima brojnih objekata na Srednjem Istoku i Srbiji. Kroz rad na projektima od projektovanja, montaži opreme na gradilištu i ispitivanju na postrojenjima i trafostanicama do 400kV naponskog nivoa, naši inženjeri su stekli najbolje teorijsko i praktično znanje, sposobnosti, veštine i efikasnost.

Naše reference u radu sa najistaknutijim kompanijama za najzahtevnije klijente potvrđuju našu organizaciju i kvalitet naše usluge.

Postižemo odlične rezultate zasnovane na našem punom razumevanju kompleksnih tehničkih problema, odgovornosti, tehničkom znanju i iskustvu i potpunom koordinacijom sa svim podizvođačima i proizvođačima, tokom faze projektovanja, faze odobrenja projektne dokumentacije kao i tokom faze montaže, ispitivanja i puštanja u rad.

Takođe obavljamo odličnu saradnju sa našim klijentima tokom faze nuđenja, za tehničku procenu tendera i dajemo punu podršku za kompletiranje svih potrebnih interfejsa i potrebnih tehničkih rešenja, čineći ponude konkurentnim i tehnički ispravnim. Naša detaljna inženjerska usluga, poznavanje zahteva tržišta, potpuno razumevanje tenderske dokumentacije i zahtevanih tehničkih uslova interfejsa, čine ponude glavnih ponuđača realnim i vrlo atraktivnim.

Posedujemo potrebne licence u Srbiji za izradu projekata za elektro energetske objekte najviših napona. Odobrena smo kompanija za sprovođenje projekata za elektroprivredu- EPS.

Za zakonito finansijsko i knjigovodstveno poslovanje preduzeća zaduženo je partnersko licencirano preduzeće na osnovu dugoročnog profesinalnog ugovora.